Ortopèdia a Lleida

Contact

Materials

Productes

Assesorament

Ortopèdia a Lleida

La teva ortopèdia Lleida és L´Ortopèdia S.D.I.. Som especialistes en productes i serveis ortopèdics, gràcies a comptar amb una àmplia experiència en el sector. A més, oferim un pròxim i atent tracte al client.


Els nostres ortopedas estan al teu servei per a atendre les teves necessitats de manera exclusiva, personalitzada i professional. Disposem d'un variat i extens ventall de productes mèdics i ortopèdics de tota mena, homologats i de qualitat. El nostre objectiu és atendre les teves necessitats i donar-te la millor solució per a millorar la teva mobilitat i la teva salut.Som la teva ortopèdia de referència a Lleida, i el teu benestar és la nostra major satisfacció. No ho dubtis, contacta amb nosaltres i t'assessorarem sobre tota la nostra gamma de productes i serveis.

Contacta amb nosaltres

Visita'ns! ens trobaràs a l´ Avinguda València 15, Lleida, 25001; o, si ho prefereixes, també pots telefonar-nos al 973 213 139, o bé enviar-nos un correu electrònic a salome@sdimedicineproducts.com. Esperem la teva visita!

  • Férula de rodilla
  • Ortopedia
  • Estetoscopio
  • Caminador

ESPECIALISTES EN PRODUCTES I SERVEIS D'ORTOPÈDIA A Lleida. VINE A CONÈIXER!