SERVEIS D'ORTOPÈDIA a Lleida

Ajudes tècniques en serveis d'ortopèdia a Lleida

En L´Ortopèdia S.D.I., a Lleida, som conscients de la dificultat que comporta una discapacitat per si mateixa, sent impediment suficient per a qualsevol persona. Les limitacions d'aquests casos no estan limitades a la mera contractació de serveis d'ortopèdia, sinó que existeixen també barreres físiques, arquitectòniques, pors, dubtes, inseguretat, escassa ajuda familiar i social, desconeixement de tramitacions, etc. La llista d'esculls als quals enfrontar-se és massa llarga, ho sabem d'igual manera que sabem que un bon consultor de suport necessita mantenir-se informat i actualitzat en aquesta matèria.


Són moltes les persones que busquen ajuda i suport en diversos professionals. Així com en empreses especialitzades en gestió de recursos i assistència a les persones amb dificultats físiques que no els permeten realitzar una vida diària similar a la comuna dels mortals. Que aquests professionals i aquestes empreses i entitats es mantinguin al dia quant a possibilitats, normativa o mitjans, entre altres qüestions, és de vital importància per a la millora de la qualitat de vida de la persona amb discapacitat. Així com per a l'optimització de tots els recursos amb els quals pot comptar.

  • Persona en silla de ruedas

Consultors per a una vida millor

Els nostres serveis d'empresa estan orientats a professionals i entitats involucrats professionalment amb la finalitat de ser garants de la plenitud de possibilitats per a la població amb problemes de mobilitat


Vam desenvolupar un complet assessorament de serveis i productes als experts i corporacions mitjançant una oferta a mida per a centres hospitalaris i entitats mèdiques. Així com amb els propis col·legis mèdics i les organitzacions competents per oferir uns serveis d'ortopèdia adequats a cada cas.


Contacta amb nosaltres a través de l'adreça de correu electrònic salome@sdimedicineproducts.com o consulta el nostre catàleg de serveis al nostre local. L´Ortopèdia S.D.I., estem ubicats a la Avenida Valencia 15, Lleida.

VINE A VEURE'NS I CONSULTA EL NOSTRE CATÀLEG D'ELEMENTS D'AJUDA PER A LA POBLACIÓ AMB MOBILITAT REDUÏDA